Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Paintball Groningen Binn'n Pret
 

PAintballen

Paintball indoor & Outdoor Groningen

Het speelveld

Indoor Paintball | Groningen

Bij het indoor paintball staan obstakels van verschillende afmetingen verspreid en is de verlichting gedempt. In het indoor paintball gedeelte bevindt zich ook de free-zone en het bargedeelte, waar de uitleg en het omkleden gedaan wordt en waar uiteraard ook kogels en drankjes kunnen worden gehaald.

Paintball Outdoor | Groningen

Bij het outdoor paintball vallen drie met kunstgras bedekte bulten en een zeecontainer meteen op. Dit zijn de plekken waar de meeste confrontaties plaatsvinden. Ook zijn er verschillende posities waar je voor kogels en regen kunt schuilen. Verder staan er allerlei andere obstakels van verschillende afmetingen.

Klik hier voor foto's van ons speelveld en de faciliteiten>>>

Het leuke van de huidige setting is dat er vaak veel strijd is om het indoor- of outdoorgedeelte te veroveren. Het spel 'Capture The Flag' is nog steeds het meest gespeelde spel, maar door het effect dat je van binnen naar buiten en andersom speelt zijn er qua spelen veel meer mogelijkheden. Bij veel spellen kan er dus gebruik gemaakt worden van de Indoor- en Outdoor area.

Reserveer Direct

 
 
 

De Paintballgames

Bij Groningen Paintball zijn alle 'type' paintball games mogelijk. Hieronder hebben wij een aantal games opgesomd. Klik op de link om meer te lezen over de desbetreffende game.

Hebben jullie zelf suggesties voor een te spelen game. Laat het ons vooral weten!

Tarieven 18 jaar en ouder:

Door de week:

Extra ballen*

* De extra ballen zijn tijdens het spel in de free-zone te verkrijgen en kunnen na afloop worden afgerekend.

Paintball tijd indeling zaterdag

10:00 tot 12:00 uur
12:00 tot 14:00 uur
14:00 tot 16:00 uur
16:00 tot 18:00 uur 
18:00 tot 20:00 uur
20:00 tot 22:00 uur
22:00 tot 00:00 uur

Arrangementen

Wilt u meer dan alleen paintballen? Dan kan dat natuurlijk ook! Paintball Groningen biedt namelijk diverse paintball arrangementen aan. Zo kunt u een paintball middag combineren met een lunch of diner. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de groep op te laten halen met onze eigen binn'npret bus! Bekijk alle arrangementen hier>>>

Reserveer direct

 

Paintball Groningen

Arrangementen

Arrangementen

Paintball Groningen heeft diverse arrangementen. Zo is er Kinderpaintball of Paintball met lunch of diner. Klik op de knop en Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen bekijken

Tarieven

Tarieven

Benieuwd naar onze volledige tarieven en speciale acties die wij op dit moment hebben? Bekijk deze dan door op onderstaande knop te klikken

Tarieven Bekijken

faciliteiten vierkant onderin

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten van de faciliteiten bij Paintball Groningen? Wij hebben douchemogelijkheden, een gezellige bar en diverse eetmogelijkheden.

Faciliteiten bekijken

uitrusting vierkant onderin

Uitrusting

Wij verzorgen de juiste uitrusting voor het paintballen. Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij ons speel je daarnaast altijd in een gewassen pak.

Uitrusting bekijken

DIRECT BOEKEN