Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Paintball Groningen Binn'n Pret
 

Kinderpaintball

Een fantastisch uitje voor kinderen.

Kinderpaintball Groningen | Paintball voor kinderen

Paintball voor de jeugd 8 t/m 17 jaar

* Kinderpaintball is alle dagen van de week mogelijk. Ook op zaterdag, maar dan alleen tot 12.00 uur. Na 12.00 uur is op de zaterdag kinderpaintball niet mogelijk. 

Om het paintball voor kinderen veilig te houden krijgen alle deelnemers uiteraard gezichtsbescherming en een overall uitgedeeld. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe het wapen werkt en aan welke veiligheidsvoorschriften en spelregels men zich moet houden. Belangrijk om te weten is dat bij personen onder de 18 jaar er gespeeld wordt met wapens met veerdruk in plaats van luchtdruk. We hebben daarom voor elke sessie een uitgebreide briefing waarin alles behandeld wordt.

Als je binnenkomt, op de geboekte tijd, dan zal de begeleider de groep ontvangen en jullie een plaats aanwijzen. De begeleider regelt alles gedurende het hele feestje. Jullie als ouders zijnde kunnen 2 uren lang relaxen en bij binnenkomst een bakje koffie en/of thee krijgen. Uiteraard is het mogelijk om gedurende het feestjes foto's te maken, maar verder wordt er gedurende het feestje niks van jullie verwacht. Zodra het tijd is om te beginnen neemt de begeleider iedereen mee naar de paintballruimte om te starten met de uitleg en de eerste rondes. Daarna staat er iets te drinken klaar voor jullie en is er tijd om eventueel de zelf meegenomen cadeaus uit te pakken en eventueel de zelf meegenomen taart te eten. Dit is in de 2 uren inbegrepen.

Een paintball arrangement bestaat uit het volgende:

Geïnteresseerd in paintball voor kinderen? Reserveer hier uw kinderpaintball: Kinderpaintball reserveren
* Kinderpaintball is alle dagen van de week mogelijk. Ook op zaterdag, maar dan alleen tot 12.00 uur. Na 12.00 uur is op de zaterdag kinderpaintball niet mogelijk. 

Kosten kinderpaintball

De kosten voor het kinderpaintball bij Binn'npret bedragen:

€ 180,- voor groepen vanaf 10 kinderen(**). Hierbij zitten 100 paintballs per kind en een broodje hamburger na afloop en onbeperkt ranja. Dit is omgerekend 18 euro per kind.
- Het is bij ons niet mogelijk om kinderfeestjes te doen langer dan 2 uren. Eventuele zelf mee gebrachte taart en cadeautjes kunnen in deze 2 uur gegeten en uitgepakt worden. 

Voor groepen met meer dan 10 personen kom je uit op €17,- per kind. Hierbij zitten 100 paintballs per kind en een broodje hamburger na afloop en onbeperkt ranja. 
** Minder dan 10 kinderen gaat ten koste van de spelbeleving.

Ook is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met patat. Er komt dan nog €3,- p.p. in rekening. Dit is inclusief mayonaise, curry of ketchup. 

Voor de ouders de globale tijdsplanning ( bijvoorbeeld 10.00 uur tot 12.00 uur)
09.55 uur: binnenkomst en ontvangst 
10.00 uur: omkleden en instructie
10.15 uur: begin van het eerste spel
11.00 uur: pauze met wat drinken ( eventueel zelf meegebrachte taart en kadootjes uitpakken)
11.10 uur: vervolg paintball programma 
11.55 uur: eten en nog wat drinken
12.05 uur: het feestje is afgelopen en iedereen gaat weer naar huis

* Uit de praktijk blijkt dat we gemiddeld 5 rondes in een feestje spelen. De kinderen krijgen per ronde 20 ballen. Zijn er aan het einde nog ballen over kunnen we nog een extra ronde spelen. 
* zo nodig zijn er extra drinkpauze's.  

Extra ballen*

* De extra ballen zijn tijdens het spel in de free-zone te verkrijgen en kunnen na afloop worden afgerekend.

Verschillende leeftijden

kinderpaintball blok

Paintball is een spel dat gespeeld mag worden met luchtdrukwapens door personen ouder dan 18 jaar, dit is wettelijk bepaald. Bij paintball voor kinderen jonger dan 18 jaar kan er gespeeld worden met wapens op veerdruk.

Kinderfeestje | Paintball Groningen

Paintballen is ideaal voor een kinderfeestje voor de avonturiers onder ons. Doordat er gebruik wordt gemaakt van wapens die op veerdruk werken, zullen de verfballetjes een stuk minder hard aankomen en zijn dus geschikt voor kindergebruik. Een kinderfeestje vieren bij Paintball Groningen Binn'n Pret? Reserveer hieronder of neem contact op en laat zien wie de beste is!

Kinderpaintball reserveren

Paintball Groningen

Arrangementen

Arrangementen

Paintball Groningen heeft diverse arrangementen. Zo is er Kinderpaintball of Paintball met lunch of diner. Klik op de knop en Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen bekijken

Tarieven

Tarieven

Benieuwd naar onze volledige tarieven en speciale acties die wij op dit moment hebben? Bekijk deze dan door op onderstaande knop te klikken

Tarieven Bekijken

faciliteiten vierkant onderin

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten van de faciliteiten bij Paintball Groningen? Wij hebben douchemogelijkheden, een gezellige bar en diverse eetmogelijkheden.

Faciliteiten bekijken

uitrusting vierkant onderin

Uitrusting

Wij verzorgen de juiste uitrusting voor het paintballen. Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij ons speel je daarnaast altijd in een gewassen pak.

Uitrusting bekijken

DIRECT BOEKEN