Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Paintball Groningen Binn'n Pret
 

Paintball Groningen

 

 

Paintball Groningen is weer open! We mogen weer paintball voor groepen aanbieden. Bekijk hieronder hoe en wat mogelijk is. Ons horeca gedeelte blijft tot nader order nog wel gesloten. Uiteraard houden wij ons strikt aan de maatregelen. 

Outdoor paintball
Het outdoor paintball terrein is weer geopend voor kinderen en volwassenen tot 27 jaar. Voor deze leeftijdsgroep geldt er geen groepslimiet en is de 1.5 meter regel niet van toepassing tijdens het spelen. Ook kunnen we paintball aanbieden vanaf 27 jaar en ouder. Hierbij gelden er andere maatregelen voor de groepsgrootte en geldt de 1,5 meter regel ook tijdens het spelen. 

Voor meer info mail of bel ons gerust. 

Wij vragen graag wel het volgende: 
- Kom op de afgesproken tijd en niet eerder. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er geen groepen met elkaar in aanraking komen.
- Desinfecteer de handen bij binnenkomst. 
- Volg de instructies van de begeleider goed op. 

Paintball Groningen | Indoor & Outdoor

Welkom in de grootste gecombineerde indoor & outdoor paintball arena van Groningen aan de Ulgersmaweg 52. Sinds het moment dat paintball in Nederland geïntroduceerd werd, begin jaren '90 van de vorige eeuw, bieden wij het spel al aan. In het begin speelden wij het paintball spel in een bos in de nabijheid van Roden.

Na circa twee jaar kregen wij de beschikking over een oude drukkerij in het centrum van Groningen, waar wij het paintball spel ook indoor gingen aanbieden. Na vele omzwervingen op zowel outdoor als indoor locaties zijn wij uiteindelijk terechtgekomen op de Ulgersmaweg in Groningen, circa 2 km vanaf het stadscentrum van Groningen.

Een schitterende locatie met een unieke setting waar gelijktijdig zowel indoor als outdoor gespeeld wordt. Onze paintball arena is een uitdagend terrein van circa 2000 m2.

NIEUW: paintball 3.0 (3 teams, 3 forten en 3 keer de spanning). Tot 45 personen mogelijk om tegelijk te spelen. LEES MEER>>>

Kinderpaintball in Groningen

Wij bieden paintball aan voor kinderen. Om dit zo veilig mogelijk te houden bieden wij ze de beste gezichtsbescherming en overall aan. Op deze manier voorkom je blauwplekken en pijntjes. Ook is het belangrijk dat de kinderen weten hoe het wapen werkt, wat de veiligheidsvoorschriften en spelregels zijn. Dit leggen wij allemaal uitgebreid uit in een debriefing. Geïnteresseerd in paintball voor kinderen? Vind hier meer informatie over het arrangement.  

Tarieven 18 jaar en ouder:

Door de week:

 

Reserveer Direct

Paintball Groningen

Arrangementen

Arrangementen

Paintball Groningen heeft diverse arrangementen. Zo is er Kinderpaintball of Paintball met lunch of diner. Klik op de knop en Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen bekijken

Tarieven

Tarieven

Benieuwd naar onze volledige tarieven en speciale acties die wij op dit moment hebben? Bekijk deze dan door op onderstaande knop te klikken

Tarieven Bekijken

faciliteiten vierkant onderin

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten van de faciliteiten bij Paintball Groningen? Wij hebben douchemogelijkheden, een gezellige bar en diverse eetmogelijkheden.

Faciliteiten bekijken

uitrusting vierkant onderin

Uitrusting

Wij verzorgen de juiste uitrusting voor het paintballen. Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij ons speel je daarnaast altijd in een gewassen pak.

Uitrusting bekijken

DIRECT BOEKEN