Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Paintball Groningen Binn'n Pret
 

Archery Tag

Avontuurlijk, Spannend en actief. Een perfect uitje met vrienden of familie of het bedrijf.

 

 

Archery Tag in Groningen

Archery Tag in Groningen spelen? Dan verwelkomen wij u graag op onze geweldige Archery Tag en Paintball locatie aan de Ulgersmaweg in Groningen!

Archery Tag is een nieuw spel dat gespeeld wordt met pijl en boog en waarbij spelers elkaar moeten proberen te raken. Het spel lijkt wel wat op Paintball. Een groot verschil is dat de impact van de pijl veel kleiner is dan bij Paintball het geval is. Zie hier een filmpje ter verduidelijking.

Archery Tag wordt gespeeld in twee teams je kunt punten scoren door elkaar te raken, maar het scoren kan ook door het raken van de target van de tegenstander. Archery Tag is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. 

Reserveer Direct

Archery tag

 Veiligheid

Voor we met het spel beginnen  is er een briefing omtrent de veiligheidsvoorschriften:

1.    Minimale afstand aanhouden van 6 meter.
2.    Dragen van gezichtsbescherming.
3.    Uitleg van de spelregels.

 Arrangement  Archery Tag

Uiteraard is Archery Tag te combineren met alle andere arrangementen die wij bij indoorstrand aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om te dit te boeken met lunch of diner. Lees hier meer>>>

 Spelregels Archery Tag

Anchery tag groningen

Reserveer Direct

Paintball Groningen

Arrangementen

Arrangementen

Paintball Groningen heeft diverse arrangementen. Zo is er Kinderpaintball of Paintball met lunch of diner. Klik op de knop en Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen bekijken

Tarieven

Tarieven

Benieuwd naar onze volledige tarieven en speciale acties die wij op dit moment hebben? Bekijk deze dan door op onderstaande knop te klikken

Tarieven Bekijken

faciliteiten vierkant onderin

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten van de faciliteiten bij Paintball Groningen? Wij hebben douchemogelijkheden, een gezellige bar en diverse eetmogelijkheden.

Faciliteiten bekijken

uitrusting vierkant onderin

Uitrusting

Wij verzorgen de juiste uitrusting voor het paintballen. Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij ons speel je daarnaast altijd in een gewassen pak.

Uitrusting bekijken

DIRECT BOEKEN