Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Paintball Groningen Binn'n Pret

King of the pitch

Een andere vorm met een vlag is het spel op 1 vlag. Bij dit spel wordt de vlag in het midden van het speelveld geplaatst en is het , na het begin signaal de bedoeling om de vlag in bezit te krijgen en vervolgens te plaatsen in het kamp van de tegenpartij. Het feit of je de vlag in bezit hebt bepaald of je moet aanvallen of verdedigen.

Daarnaast is het natuurlijk zaak om de vlag in bezit te houden, en is het dus verstandig om de vlaggendrager te beschermen. Bij dit spel spelen we over het algemeen niet met straftijd omdat het aantal tegenstanders bepalend kan zijn voor het succes.

Paintball Groningen

Arrangementen

Arrangementen

Paintball Groningen heeft diverse arrangementen. Zo is er Kinderpaintball of Paintball met lunch of diner. Klik op de knop en Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen bekijken

Tarieven

Tarieven

Benieuwd naar onze volledige tarieven en speciale acties die wij op dit moment hebben? Bekijk deze dan door op onderstaande knop te klikken

Tarieven Bekijken

faciliteiten vierkant onderin

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten van de faciliteiten bij Paintball Groningen? Wij hebben douchemogelijkheden, een gezellige bar en diverse eetmogelijkheden.

Faciliteiten bekijken

uitrusting vierkant onderin

Uitrusting

Wij verzorgen de juiste uitrusting voor het paintballen. Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij ons speel je daarnaast altijd in een gewassen pak.

Uitrusting bekijken

DIRECT BOEKEN