Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Paintball Groningen Binn'n Pret

Arrangementen

Wilt u meer dan alleen paintballen? Dan kan dat natuurlijk ook! Paintball Groningen biedt namelijk diverse paintball arrangementen aan. Zo kunt u een paintball middag combineren met een lunch of diner. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de groep op te laten halen met onze eigen binn'npret bus! Klik op één van de arrangementen om alle informatie over dit arrangement te lezen

Paintball + 22,50 p.p.
navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Paintball + Diner
Paintball + Diner

Combinatie arrangementen

Hoewel het paintball en het indoorstrand van elkaar gescheiden zijn, is het natuurlijk wel mogelijk om combinatie-arrangementen samen te stellen. Met name voor bedrijfsfeesten blijkt dit een goede mogelijkheid om voor alle personeelsleden iets aan te bieden dat past bij de wensen van een ieder.

Met name voor bedrijven waar de leeftijd erg varieert en waar zowel vrouwen als mannen werken, is het vaak lastig om een uitje te organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Iets wat Binn'npret bijvoorbeeld kan aanbieden is een actief gedeelte waarbij een deel van de aanwezigen gaat paintballen, een ander gedeelte gaat volleyballen en weer een ander deel een cocktail workshop volgt. Afrikaans trommelen of salsa workshop volgt.

Daarna kunnen alle ervaringen worden gedeeld tijdens een gezamenlijk diner in de vorm van tafelgrillen, een kaasfondue, Mexicaans buffet of bbq buffet. Ook is er des gewenst de mogelijkheid om er een beachparty van te maken. Binn'npret hanteert hiervoor geen vaste arrangementen, maar maakt voor ieder bedrijfsfeest een happening op maat.

Kortom, vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan. Naast een bedrijfsfeest is het ook mogelijk om het paintball spel te spelen tijdens kinderfeestjes, familie feesten, trainingsweekenden, vrijgezellenfeesten of teamuitjes.

Lees meer over de combinatie arrangementen>>>>

Paintball Groningen

Arrangementen

Arrangementen

Paintball Groningen heeft diverse arrangementen. Zo is er Kinderpaintball of Paintball met lunch of diner. Klik op de knop en Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen bekijken

Tarieven

Tarieven

Benieuwd naar onze volledige tarieven en speciale acties die wij op dit moment hebben? Bekijk deze dan door op onderstaande knop te klikken

Tarieven Bekijken

faciliteiten vierkant onderin

Faciliteiten

Wat kunt u verwachten van de faciliteiten bij Paintball Groningen? Wij hebben douchemogelijkheden, een gezellige bar en diverse eetmogelijkheden.

Faciliteiten bekijken

uitrusting vierkant onderin

Uitrusting

Wij verzorgen de juiste uitrusting voor het paintballen. Je hoeft dus niets mee te nemen! Bij ons speel je daarnaast altijd in een gewassen pak.

Uitrusting bekijken

DIRECT BOEKEN